Historie

Fra 23. august 2020

Til minde om Uffe

Uffe Ravn er sovet stille ind. Giv gerne din sidste respekt til Uffe, ved at skrive et par ord i vor mindebog for Uffe, her i tømmerhandlen.


Vi mindes Uffe.

Kære Kunder og Venner af huset.

Min familie og jeg takker de fremmødte til vor far Uffes begravelse i Blistrup Kirke, for at have vist ham en sidste respekt ved hans meget smukke begravelse. Hvad enten I kom med blomster eller blot selv var til stede, er vi jer dybt taknemmelige for at have været mødt frem til trods for regnvejret. Desværre var der en teknisk fejl på kirkens højtaleranlæg, hvorfor de udenfor siddende sandsynligvis ikke ordentligt har kunnet høre, hvad der blev sagt. Find min tale og listen over spillet musik, nedenfor. Hvis du vil læse Præsten, Jesper Lund Hougaards tale, så send mig en forespørgsel pr e-mail.

Link til:  Erik taler til Uffe 21.08.2020

Link til musik spillet i kirken: Musik UFFE Blistrup Kirke 21.08.2020

Med venlig hilsen Erik Ravn samt familien.

(30.07.2020) Uffe forretningens stifter, Uffemand, født 5. maj 1934, far til fire, elitesportsmand (tennis, skihop og golf) og en sand patriot, er desværre sovet stillet ind på Hillerød Hospital, natten til onsdag d. 22. juli. Det skete formentlig efter et fald i sit værelse, og en blødning i hovedet, der med for stort og langvarigt tryk på hjernen, forårsagede et stop for blodcirkulationen til hjernen, kl. ca. 8:30 tirsdag morgen d. 21. juli.  Kirke ceremonien vil blive afholdt i Blistup Kirke fredag d. 21. august kl. 1100.  På grund af reglerne om CoVid19 vil nogen skulle stå uden for kirkedøren, men her vil der være sat højtalere så man kan følge med samt synge med.  Derfor vil det glæde mig at se kunder og venner af Nordkystens Tømmerhandel til et  stykke wienerbrød og en kop thé eller kaffe lørdag d. 1. august fra kl. 8 – 12. Det vil glæde mig om I vil gøre jer umage med at notere jeres navn og sommerhusadresse i vor scrapbog, af hensyn til forretningens historie, og dets 60 års jubilæum i år 2023. Kan du ikke deltage d. 1. august, så ses vi en anden gang.

Vi ses i Nordkystens Tømmerhandel, til minde om Uffe Ravn.

Nordkystens Tømmerhandel ejes og drives af Erik Ravn, hvis far og farfar grundlagde tømmerhandlen tilbage i 1962. Spørg os til råds, så kan der findes en god løsning. Vi har mange års erfaringer inden for byggeri, entreprenørarbejde, havepleje og ikke mindst øje for detaljerne.